Nieuwsbrief ontvangen geef je op:
* Verplicht veld

Wil je een van onze oude nieuwsbrieven nog eens teruglezen? Kijk dan in het overzicht hieronder.


2018

December : Op naar 2019, jaaroverzicht 2018, samen vieren en afsluiten, In the picture: Bekir.

November : Samen terugblikken, opleiding tot netwerkversterker, uitgelichte activiteiten, het Armoededebat, Wist je dit ook al?, In the picture: Pari.

Oktober : Van een afstandje, een mooie toekomst voor onze dochters, van Triple P naar krachtgroepen, Wist je dit ook al?, In the picture: Harun.

September : De Herberg, ‘Wat schaft de pot?’, Het Vriendinnen Netwerk, Theatervoorstelling ‘Zoeken’, In the picture: Asaad.

Augustus : Lifestyle verandering, Info-bijeenkomst vertrouwensenpersonen, Wist je dat?, Wij zoeken naar, In the picture: Maria.

Juli : Iets blijven doen, de Zomerschool, In the picture: Wafaa.

Juni : Verandering komt eraan, de Zomerschool, Terugblik op de ramadan, Wist je dat?, In the picture: Saeed.

Mei : Ik, Stichting Ik Wil en de toekomst van ons allen, Het ramadanprogramma, Samenkracht, Wist je dat?, Uitgelichte activiteiten, In the picture: Anne.

April : Een roze wolk, Het ramadanprogramma, Wist je dat?, Uitgelichte activiteiten, In the picture: Ihsân.

Maart : Beautiful People, Ik Wil Meedoen!, Terugblik op ‘Onze Wijk van Morgen’, Wist je dat?, Uitgelichte activiteiten, In the picture: Hala.

Februari : De Nederlandse taal als verbinding, Onze Wijk van Morgen, Nieuwe activiteiten, Wist je dat?, In the picture: Hakan.

Januari : Een half jaar verder, Stemmen gevraagd!, Onze Wijk van Morgen, Wist je dat?, Uitgelichte activiteiten, In the picture: Mike.

2017

December : Een geweldig jaar!, Jaaroverzicht van 2017, De ‘Community Ik Wil’-avond, Donatie van Karoesell, Wist je dat?, Nominatie voor ambtenaar van het jaar!, In the picture: Monique.

November : Ik Wil Mindfulness, De Sociale Kaart Markt, Uitgelichte activiteiten, Wist je dat?, In the picture: Pieternel.

Oktober : Een inclusieve samenleving, Training ‘Eigen kracht, Samenkracht’, Nieuwe activiteiten, Wist je dat?, In the picture: Yanal.

September : Hallo dag, hallo zon., De Burendag, Onze Samendag, Nieuwe activiteiten, Uitgelicht nieuws, In the picture: Beppie.

Augustus : Rome is niet op één dag gebouwd, De video-uitnodiging voor koningin Máxima, de Zomerschool, Nieuwe activiteiten, Activiteiten voor én door jongeren, In the picture: Abdulrahman.

Juli : Nieuwkomer in de nieuwkomersgroep, de modeshow en het vrijwilligersfeest, de Zomerschool, Terugblik op de ramadan en Eid Al-Fitr, In the picture: Nihâl.

Juni : Banden versterken, Uitnodiging kick-off voor hét ‘couponboekje’!, Reacties vanuit het ramadanprogramma, Ik Wil Meedoen, In the picture: Salam.

Mei : Als niets meer moet, Het ramadanprogramma, Elkaar helpen door middel van social return, Noemenswaardige nieuwsberichten, In the picture: Carola.

April : Eenjarig jubileum, Ik wil meedoen, Uitgelichte activiteiten, Cursus vertrouwenspersonen start weer!, Noemenswaardige nieuwsberichten, In the picture: Dianne.

Maart : Groei, Start met de verhuizing, 1.000 vind-ik-leuks op Facebook!, Nieuws uit Coöperatie Ik Wil U.A., Steunvrouwen, Steunmannen, In the picture: Abdullah.

Februari : Een nieuwe lente, een nieuw geluid., Inspiratiebijeenkomst met de werkgroepen, Terugblik op de Sociale Top, Nieuws uit Coöperatie Ik Wil U.A., Jongeren en Ouders Samen Sterk voor Werk, In the picture: Joost.

Januari : Een warm bad, Oprichting van ‘Coöperatie Ik Wil’, Opening van het techniekatelier, Jongeren en Ouders Samen Sterk voor Werk, Ontmoeting met de buurtbewoners, In the picture: Aniisa.

2016

December : Een heel bijzonder 2016, Jaaroverzicht van 2016, Wensen voor 2017 vanuit onze vrijwilligers, Ontmoeting met de buren, Terugblik op de sinterklaasavond, Donatie van NXP, Noemenswaardige nieuwsberichten, derde groep vertrouwenspersonen is gestart.

November : Samen, De taallessen, Het ‘Hulp in de Buurt’ inloopspreekuur, Uitnodiging voor de Turkse avond, Coöperatie Ik Wil, Speedmeet met Manpower, In the picture: Leyla.

Oktober : Oktober is de maand van het oogsten, Onze missie en visie, Terugblik op The Big Draw, Uitgelichte activiteiten, Steunvrouwen, Steunmannen., In the picture: Ineke.

September : We gaan weer beginnen!, De Talentenmarkt, The Big Draw, Uitgelichte activiteiten, In the picture: Stephan.

Augustus : Het is vakantie!, Terugblik op de ASML-dag, De tuin voor en na, In the picture: Ziad.

Juli : Het ‘Stichting Ik Wil gevoel’, De ASML-dag, Terugblik op de Ramadan, Onze vertrouwenspersonen, In the picture: Ziya.

Juni : Uitbreiding naar de school, De nieuwe locaties, Het Ramadanprogramma, Terugblik op het DIT Festival, Uitgelichte activiteiten, In the picture: Sigrid.

Mei : Wat is er allemaal gebeurd?, Wij gaan uitbreiden!, DIT Festival en TEDx, Uitgelichte activiteiten, In the picture: Tom.

April : Wie zijn wij?, Welkom in de buurt, Wekelijkse activiteiten, In the picture: Nilgün.

nl Nederlands
X