Onze Oprichters

Esra Altmis

Esra Altmis

Esra is de initiator van Stichting Ik Wil. “Ik heb jarenlang gewerkt met mensen met een licht verstandelijke beperking. Ik merkte dat de afstand tussen mensen en de zorg te groot was. Veel mensen konden de weg naar herstel niet vinden. En voelden zich niet gehoord of begrepen door hulpverlening.
In 2013 is Esra zich volledig gaan richten op het verbinden. “Ik ben opgeleid tot Eigen Kracht-coördinator (zie Eigen Kracht Centrale) en ervaringsdeskundige integratie en vergroten van leefbaarheid.”

Esra leeft met haar man van Turkse afkomst en haar drie kinderen in buurt ‘de Barrier’.

Stephan Pauly

Stephan Pauly

Stephan was tot juni 2014 bestuursvoorzitter van Stichting Ik Wil. “Ik ben uit het bestuur gegaan om me meer te richten op de uitvoering.” Stephan heeft een masteropleiding tot Gedragsspecialist. Hij werkte als gezinsbehandelaar van multiprobleemgezinnen via Centrum voor Jeugd en Gezin. Ook was hij leerkracht in basis- en speciaal onderwijs.

Stephan woont ook in de Barrier, samen met zijn Turkse vrouw en twee kinderen. Door zijn huwelijk weet hij hoe mooi, maar ook hoe complex het leven met mensen uit verschillende culturen is. Dit maakt hem ervaringsdeskundige op dit gebied.

Leyla Kalender

Leyla Kalender

Leyla Kalender is maatschappelijk werker, gespecialiseerd als GGZ-agoog. Ze deed ervaring op in de kinderopvang in Eindhoven en Helmond. In januari 2014 startte Leyla een eigen onderneming als algemeen maatschappelijk werker. Ze begeleid individuen en gezinnen. Leyla is trainer, coach en richt haar begeleiding op empowerment en het versterken van eigenkracht. Ze is door Eigen Kracht Centrale opgeleid als Eigenkracht-coördinator.
Ze groeide op in de wijk Groenewoud en kent de krachten en problemen van de wijk.

nl Nederlands
X