Vacature verhuiscoördinator Stichting Ik Wil

De Stichting Ik Wil is een organisatie die werkt aan een inclusieve samenleving in Eindhoven. Vanaf 1 september gaan we verhuizen van onze school in Woensel naar een groter pand en daarbij hebben iemand nodig om op projectbasis dit proces te coördineren en ons te helpen om overzicht te houden. Dit project vindt plaats in de periode september – november 2019 voor ± 24 à 32 uur per week (met de meeste uren in september).

Opdrachtomschrijving

Behoud je makkelijk overzicht? Communiceer je makkelijk op elk gewenst niveau en ben je graag met meerdere projecten tegelijkertijd bezig en heb je eventueel ervaring als coördinator van logistieke projecten of verhuizingen? Dan is deze opdracht je misschien op je lijf geschreven!

Functieomschrijving
Als Verhuiscoördinator ben je verantwoordelijk voor het totale logistieke traject van de verhuizing.

Binnen de stichting zijn wij op zoek naar iemand die breed inzetbaar is als projectleider/ coördinator voor verschillende onderdelen van de verhuizing.  Je bent als verhuiscoördinator verantwoordelijk voor het inventariseren van het meubilair, het plannen van de gehele verhuizing, het contact onderhouden met de betrokken medewerkers binnen de organisatie (onze zogenaamde verbinders), het bestuur en de vrijwilligers die helpen met inrichten. Deze trein is inmiddels al aan het rijden, dus aansluiten bij de actuele stand van zaken is vanzelfsprekend.

Daarnaast hebben we een visie voor het nieuwe pand die moet worden uitgevoerd. Er is verder veel te regelen op het gebied van: onderhuurders die we in dit pand erbij zoeken: de selectie en contacten met medehuurders, de afhandeling van contracten en financiële afspraken.

Je neemt het initiatief voor het opzetten van een verhuisbegroting, je brengt de kosten voor huisvesting in beeld (van gas en licht tot verzekeringen) en je bewaakt deze begroting en zorgt voor een warme overdracht van de algehele coördinatie van het pand aan de (nog aan te nemen) operationeel manager.

Functie-eisen
De ideale kandidaat kan goed communiceren op verschillende niveaus. Je schakelt tussen veel verschillende groepen waardoor deze opdracht soms vrij hectisch kan zijn. Het is daarom ook van belang dat je projectmatig te werk kan gaan en daarbij een helicopterview hebt. Het is handig als je affiniteit hebt met bouw en installaties en goed meerdere ballen hoog kan houden door middel van goed plannen en organiseren. In deze functie zal je veel tactische/strategische werkzaamheden uitvoeren maar is het wel van belang dat in staat bent om daarnaast ook operationele werkzaamheden uit te voeren. Het gaat hier om een stevige verhuizing en is het belangrijk dat je eerder op zo’n schaal een verhuizing hebt geleid.

Het betreft een tijdelijke opdracht tot en met eind november. In deze functie werk je 3 á 4 dagen per week verwacht worden op onze locatie in Eindhoven en kunnen er eventueel uitschieters tussen zitten. Aangezien de grote deadlines richting eind augustus / begin september zullen zijn, is het belangrijk dat jij als verhuiscoördinator z.s.m. beschikbaar bent.

De Stichting Ik Wil hanteert een passende freelance vergoeding die we in overleg en na ontvangst van jouw offerte zullen bespreken.

Meer informatie en schriftelijke sollicitatie:

Ineke Hurkmans, voorzitter bestuur Stichting Ik Wil

Ineke.hurkmans@jumpmovement.com